Общи условия за онлайн закупуване на подаръчни ваучери на Сердика Център

  1. Общи разпоредби

Следните условия се отнасят до всички поръчки, направени от Купувачи на подаръчни ваучери на уеб страницата www.voucher.serdikacenter.bg , собственост на „Непи Проджект Уан“ ЕООД, наричана за краткост „САЙТА“.

Информация за Доставчика

„Непи Проджект Уан“ ЕООД

Седалище: бул. „Ситняково“ 48, ет. 3, София 1505, България

БУЛСТАТ: 204490849

Имейл: Nadejda.georgieva [ a] nepirockcastle.com

Телефон: +359 2 495 21 25

С настоящите общи условия се дефинират взаимоотношенията между Доставчика – „Непи Проджект Уан“ ЕООД и Потребителите – Купувачи на подаръчни ваучери, предлагани на САЙТА, при покупка чрез средство за комуникация от разстояние, без физически контакт между страните.

САЙТЪТ предоставя възможност за покупка –  бързо и удобно, на избрани от Купувача подаръчни ваучери, които ще бъдат доставени до посочен от него адрес в страната. Пазаруването на САЙТА не изисква регистрация.

Доставчикът си запазва правото по всяко време да изменя, по своя преценка, настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Изменените ОБЩИ УСЛОВИЯ влизат незабавно в сила и стават задължителни за Купувача от момента на публикуването им на САЙТА.

Използването на услугите на САЙТА може да бъде извършвано единствено за лични/нетърговски цели. Използването на услугите за всякакви други цели, няма да бъдат обвързващи за доставчика, нито последиците от това.

Поръчки могат да бъдат правени само от лица, навършили 18 години, които не са поставени под запрещение и които са посочили адрес в Република България.

  1. Авторски права

Съдържанието в САЙТА – информация, данни, ресурси, услуги, текст, снимков материал и други – e собственост на „Непи Проджект Уан“ ЕООД и е защитено с авторски права. Нито една част от този САЙТ не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на „Непи Проджект Уан“ ЕООД. Всяко нерегламентирано използване на съдържанието ще се тълкува като нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и другите действащи закони.

  1. Цени и разходи за доставки

Номиналната стойност, фигурираща на подаръчните ваучери на САЙТА е стойността, която Купувачът дължи за избраният от него подаръчен ваучер. Отделно от цената на ваучерите се начисляват разходите за доставка на заявен от Купувача адрес.

Цената на доставка се посочва при завършване на поръчката. Стандартната такса за доставка е 6,90 лв.

  1. Доставка

Доставката на територията на България се извършва чрез куриерска фирма СПИДИ (Speedy).

Изпращането на поръчка отнема от 1 до 2 работни дни, а доставката на територията на България, се осъществява на следващия работен ден с Експресна куриерска услуга, в случай, че поръчката е направена до 16:00 ч., а ако е направена по-късно, поръчката се обработва на следващия работен ден.

***В период на официални празници (Коледа, Великден и т.н.) сроковете за изпращане и доставка варират между 2 и 7 работни дни!

Населени места, които са със специален режим на доставка от СПИДИ са в отклонение от горепосочените условия. Същите могат да бъдат проверени на официалния сайт на куриерската фирма.

Стойността на доставката не е включена в цената на стоката. Същата се начислява допълнително към сумата на покупката и е посочена във финалната калкулация на Вашата поръчка.

Потребителят получава SMS в деня на доставката, в който е упомената товарителницата и сумата, която трябва да заплати.  В случай, че куриерът не открие лицето за доставка на посочения адрес, се свързва с него на посочения телефон, за да бъдат уточнени нов ден и час за доставка. „Непи Проджект Уан“ ЕООД не може да гарантира доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били посетени.

Пълните условия за доставка, вижте тук: https://www.speedy.bg/bg/terms-and-conditions

  1. Оттегляне на поръчка

Можете да отмените поръчката до 2 часа от получаване на имейл от наша страна за направена поръчка, като се свържете с нас на телефон +359 2 495 21 25 или по имейл на: Nadejda.Georgieva@nepirockcastle.com

  1. Начин на плащане

Наложен платеж

Плащането е възможно само чрез извършване на наложен платеж при получаване на стоките. Ще получите изисквания от закона платежен документ, потвърждаващ изпращането на стоките.

  1. Конфиденциалност

Доставчикът гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за покупка от САЙТА. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. Доставчикът може да използва събраната статистическа информация за посещаемост на САЙТА, за да изготви вътрешни статистики за целите на маркетинговите си кампании. С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с обработването на личните му данни. С ползването на  САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема употребата на “бисквитки” от наша страна, които ни помагат да ви предоставим възможно най-добрата според нас услуга. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до „Непи Проджект Уан“ ЕООД на посочения адрес или e-mail за контакти в Политиката ни за поверителност.

  1. Условия за пазаруване от САЙТА

За да пазарувате от САЙТА не се нуждаете от регистрация. Необходимо е само да посочите валидни данни в изискуемите от наша страна форми за фактуриране и доставка.

Можете да поръчате стоки и като юридическо лице, като за издаването на фактура, моля отбележете в полето „желая да получа фактура“ и моля да се свържете допълнително с нас на +359 2 495 21 25, за да я издадем.

За да получи правото да извършва валидни поръчки за закупуване на предлаганите в САЙТА стоки, Купувачът трябва:

Да е попълнил вярно полетата с лични данни и данни за доставка, намираща се на САЙТА. При попълване на електронните форми Купувачът е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от електронните форми данни.

Купувачът гарантира, че данните, които предоставя, са верни, пълни и точни. В случай, че Купувачът предостави неверни, непълни или неточни данни, Доставчикът не носи отговорност за неточно изпълнение на направената поръчка.

  1. Изпълнение на поръчката

С натискането на бутон, указващ изрично „Съгласен съм с Общите условия” разположен на уебсайтa www.voucherserdikacenter.bg се счита, че Вие приемате и сте съгласни с настоящите Общи условия.

Поръчка на стока не може да бъде извършено, без предварително приемане на настоящите общи условия, което се извършва по указания по-горе начин – чрез натискане на бутон „„Съгласен съм с Общите условия”.

Можете да поръчате избраните стоки, като ги добавите в количката и натиснете бутона “Поръчай”. На страницата за поръчката попълнете Вашите данни:

Имена, адрес за доставка, телефон за връзка, имейл адрес;

След като попълните Вашите данни, изпратете поръчката и ще получите имейл с потвърждение.

С натискане на бутон, указващ изрично „ПОКУПКА”, се счита, че поръчката е направена.

Връщането на съобщение от доставчика, потвърждаващо приетата заявка за покупка има само информативен характер.

ВНИМАНИЕ! Ако не е върнато съобщение от Доставчика, потвърждаващо извършената покупка, това означава, че поръчката не е стигнала до него и не е приета за изпълнение. В този случай се изисква да се свържете с администраторите на САЙТА, чрез имейл или телефон, посочени в КОНТАКТИ.

Поръчки се обработват от екипа на САЙТА в работни дните (от понеделник до петък)  от 9:00 ч. до 18:00 ч. Всички поръчки, подадени извън този период се обработват на следващия работен ден.

След обработване, проверка и одобрение на направената заявка ще получите ново съобщение, което ще потвърди наличността на Вашата поръчка и готовността за експедиция.

Поръчки заявени и приети до 18:00 ч. се обработват до 18:00 часа на следващия работен ден.

Изпълнението на поръчката (договора) се извършва в рамките на следващите два работни дни след получаване от потребителя на съобщението за потвърждаване на наличността и готовността за експедиция. Изпълнението се извършва, както е указано в раздел „ДОСТАВКА” от настоящите общи условия, но не по-късно от 30 дни от неговото сключване.